Slim & Stout

trouw blijven aan eigen dromen en het leven leiden waarvoor je geboren bent

Ik schrijf deze simpele zin op, zittend in Le Marche – Italie, op grote afstand van Nederland, op afstand van veel zaken, afleiding, irritatie, humor, werkdruk, verwachtingen, eisen, die je eigenlijk (onbewust) weg houden bij wie je werkelijk bent of wilt of kunt zijn.

Wat ik 5 jaar gelezen schreef,

ik voel wie ik ben

Ik weet waar ik naar toe ga

Ik doe wat ik belangrijk vind

ERVAREN  wie je bent, dus

ervaren wat ik hier te doen hebt op deze aarde, uitzoeken het leven waarvoor ik geboren ben, erkennen wat de ander in mij raakt behoort bij mij, de gebeurtenissen omarmen elke dag opnieuw, elke dag een ervaring / les / openbaring, elke ontmoeting een herkenning van voelen wie ik ben. Dit proces wil ik graag delen en anderen laten ervaren en inspireren.

ik ben Slim en Stout,

Slim&Stout is een concept voor mensen, teams en organisaties die er voor open staan om zich te laten prikkelen en het onderste uit de kan willen halen. Onze inbreng hierbij is het aan elkaar knopen van hoofd, handen en hart (zowel op individueel als organisatieniveau), waarna beter gefunctioneerd kan worden.

lees meer op www.slimenstout.nl

Post navigation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *