Digi Detox Italy

Avere una buona vita, la simplicita quattre parole!

Heb een goed leven, 4 simpele woorden!

Een wijze man zei ooit: “Het leven is wat je er zelf instopt.” Verruim jouw recept met een week vol rust en inspiratie in Italië, waarin je alle tijd en ruimte krijgt om jezelf (verder) te ontdekken en ontwikkelen zonder de invloed van het digitale tijdperk. http://www.slimenstout.nl

Digi Detox Italy – Disconnect to Reconnect is een persoonlijk initiatief van Brigitte Hooijmans  waarbij op kleine schaal maar grootse locatie een week lang afstand wordt gedaan van mobiel, laptop en tablet. Een week OFF-line in een ON-line wereld.

Reacties van gasten:

Volledig ontspannen en thuiskomen in Italië

In mei 2017 en 2018 nam ik deel aan Disconnect to Reconnect in Italië. Beide keren heb ik genoten! Een week lang ontspannen en me laten verwennen. Brigitte zorgt dat je je welkom voelt, ze kookt heerlijk en neemt je mee naar typisch Italiaanse locaties. Geen prikkels van je mobiel of de tv, niet nadenken over boodschappen of het huishouden… pure ontspanning en quality time voor jezelf. Heerlijk om op een prachtige locatie omringd door de natuur te luisteren naar jezelf, te reflecteren en je te laten inspireren door kaarten, goede gesprekken en (in mijn geval) een numerologie-legging. Na een week Italië ga je opgeladen en met nieuwe inzichten naar huis. Dankjewel Brigitte voor je liefde en zorg! Ik raad dit iedereen aan!

Annemarie van Rijsinge

Voel je vrij om mij te bellen of lees alle informatie op: http://slimenstout.nl/disconnect-to-reconnect/

Wie is uw gastvrouw?

Visie op het leven: Slim & Stout !

Brigitte Hooijmans, sterke krachtige spontane soms gekke vrouw, vol energie, warmte en liefde, wil verbinden. De inbreng van de gastvrouw(en) in de week; koken van goed eten en drinken van mooie wijnen, humor, muziek, beweging, aanreiken van inspirerende boeken, een goed gesprek, momenten van verbinding en ontmoeting.

Meer informatie: LinkedIn en Slim en Stout