Consult

Dwarrelen vragen als: Wanneer word ik gelukkig? Ben ik trouw aan mezelf? Wat wil ik met mijn leven? Waarom loop ik telkens vast? Waarom komt ‘Nee’ niet voor in mijn woordenlijst? Waarom helpt niets tegen mijn rug, hoofd of buikpijn? Leef ik om te werken of werk ik om te leven? Waarom maak ik dit mee? Waarom herhaal ik wat me ongelukkig maakt?

Tijd voor een Frisse Blik op Jezelf, je eigen Spiegel

Belangrijke lessen in bepaalde periodes van je leven kunnen herkennen maakt dat je ze sneller leert en keuzes kunt maken die bij echt bij jou horen. Vanuit mijn kennis, werk- en levenservaring kan ik licht laten schijnen op je veerkracht, wendbaarheidsvermogen, acceptatie en lijfkracht om je inzicht te activeren welke stappen je zelf kunt zetten.

“Als je wilt veranderen moet je eerst tot stilstand komen “ Het mooie van een persoonlijk consult of traject vind ik dat je jezelf onderdompelt. Je trekt je voor een paar uur terug uit je drukke dagelijks leven.

  • Je maakt tijd vrij om nieuwe dingen te ervaren. 
  • Je maakt tijd vrij om op jezelf te reflecteren.
  • Je maakt tijd vrij om jezelf in nieuw perspectief te zien. 
  • Je kijkt in de spiegel  

En je gaat samen mij met volle aandacht, rust en intimiteit de diepte in, om je te laten uitdagen, inspireren, confronteren en laten groeien voor de vraagstukken uit je leven. Dat is onbetaalbaar. 

Tijdens een consult van ongeveer 1,5 tot 2 uur leer je jezelf en je omgeving beter (her- en er)kennen door middel van jouw levensverhaal en de uitleg van jouw geboortedatum. Ook de signalen van je lijf ga je duidelijker ervaren en begrijpen. Meestal is een traject van 3-5 gesprekken zeer effectief om je stappen te kunnen gaan zetten.

Als het nodig is kan ik vanuit de energie van je geboortedatum samen met jou gaan kijken naar de energie van je lichaam. We nemen we de tijd om je volledige bewegingsapparaat na te lopen en waar nodig te corrigeren. Je lichaam volgt daarbij zijn eigen weg voor herstel en correctie. Je kunt alleen maar volgen, overgeven, het laten zijn. Ik begeleid je in dit proces, blijf je nabij en stel de vragen om alles te laten stromen.

De Lijfkracht-herstel behandeling is effectief bij migraine, overbelasting, disfunctie, vermoeidheid, trauma’s en pijnen. In de meeste gevallen zijn 1-3 behandelingen voor lijfkracht voldoende.

De investering is je eigen tijd, en 95 euro per consult. Een afspraak voor een consult maken we telefonisch 06-19340002, kan elke dag van de week, zowel ochtend, middag of avond. Voor een traject wordt een tarief vooraf besproken.

“ Mijn motto: Het leukste wat je kunt ZIJN is jezelf “ 

Voor het maken van een afspraak voor een persoonlijk consult, traject of workshop kun je een mail sturen naar mail@slimenstout.nlmet je verzoek voor een Persoonlijk Consult, Traject of Workshop of bel direct 06-19340002.

We spreken elkaar direct of binnen 24 uur wordt contact opgenomen voor het bespreken van de mogelijkheden, toelichting op de inhoud en je investering om te komen tot een afspraak.